Rüyada anne baba sesi duymak

Rüyada anne baba sesi duymak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, zor durumların biteceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada anne baba sesi duymak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın sesini duymak yolunun açık olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba sesi duymak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak büyük sıkıntılar yaşanacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada baba sesini duymak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş baba sesi duymak hayatında yeni ufuklar açacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments