Rüyada baba sesini duymak

Rüyada baba sesini duymak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, tecrübe kazandıracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, zorlukları aşacağına, hastalıklarını yeneceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba sesini duymak gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada ölmüş baba sesi duymak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada baba sesini duymak yolunda devam edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölen babanın sesini duymak allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada anne baba sesi duymak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işarettir.

Rüyada ölen babasının sesini duymak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba sesi duymak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments