Rüyada anne baba evini görmek

Rüyada anne baba evini görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba evini gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada anne babanın evini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba evini görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulur.

Rüyada baba evinde olmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada baba evine taşınmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba evine gitmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada babanın eski evini görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Rüyada baba evini temizlemek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments