Rüyada baba evini temizlemek

Rüyada baba evini temizlemek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, kazançlı çıkacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Rüyada baba evini temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Rüyada baba evini temizlemek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada evini temizlediğini görmek çok zarar göreceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada komşu evini temizlemek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, önemli kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün evini temizlemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski evini temizlemek kazancının iki kat artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada evin banyosunu temizlemek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini temizlemek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, rızkın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments