Rüyada babanın eski evini görmek

Rüyada babanın eski evini görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada babanın eski evini gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada babanın eski evini görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski baba evini görmek zor durumlarda kalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın evini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba evine taşınmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet eder.

Rüyada anne babanın evini görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada babasının evinin yandığını görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba evini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments