Rüyada derin bir çukur görmek

Rüyada derin bir çukur görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ün salacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, büyük maddi kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada derin bir çukur gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada çok derin çukur görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin çukura düşmek büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin bir çukur görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet eder.

Rüyada derin bir çukura düşmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada derin çukur kazmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına tabir olunur.

Rüyada çok derin su görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde derinlere dalmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments