Rüyada deri şapka takmak

Rüyada deri şapka takmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, adının ülke dışında yayılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulur.

Rüyada deri şapka takmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Rüyada deri şapka takmak dost çevrenizin genişleyeceğine, iş için gurbete gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deri şapka görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada asker şapkası takmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi şapka takmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada renkli şapka takmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi şapka takmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mor şapka takmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Rüyada başına şapka takmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments