Rüyada asker şapkası takmak

Rüyada asker şapkası takmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yaşama hevesinden olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada asker şapkası takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada asker şapkası takmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker şapkası giymek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şapka takmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi şapka takmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına şapka takmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü şapka takmak mutluluk ve saadete, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı şapka takmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Rüyada örgü şapka takmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments