Rüyada mor şapka takmak

Rüyada mor şapka takmak ondan faydalanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada mor şapka takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada mor şapka takmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada mor şapka görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet eder.

Rüyada başına şapka takmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fötr şapka takmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yeni şapka takmak takdir edileceği işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada başa beyaz şapka takmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı şapka takmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada şapka takmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments