Rüyada dereye düşmek

Rüyada dereye düşmek başarılı olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulur.

Rüyada dereye düşmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada dereye düşmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli dereye düşmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu dereye düşmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu dereye düşmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Rüyada dereden düşmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada arabayla dereye düşmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada derenin içine düşmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, tövbe etmeden vefata alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments