Rüyada dereden düşmek

Rüyada dereden düşmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bundan hayır göreceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada dereden düşmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada derenin içine düşmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalettir.

Rüyada bulanık dereye düşmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada dereye düşmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına işarettir.

Rüyada dereden düşmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu dereye düşmek başarısının düşeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada boklu dereye düşmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Rüyada kirli dereye düşmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla dereye düşmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Alev

hayır olsun. büyük ve uzun süreli bi deprem oldu. Önce bi yerlere sıgındım sonra balkouma cıktıgım da tekrar bi sallantı ve ben balkon demirleri ve kapıya tutunarak havada kaldım balkonum cöktü. evden kaçmaya calışırken bi kaç torbaya erzak doldurdum.evim kalabalıktı cıkmaya calıştım . ınsanları çıkaramadım evimden cam dan cıkmaya calıştım ..