Rüyada dereden taş toplamak

Rüyada dereden taş toplamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada dereden taş toplamak gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada dereden taş toplamak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada derede taş görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine inanılır.

Rüyada dere taşı görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada taşlı dere görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada dere içinde taş görmek fesada bulaşacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulur.

Rüyada derenin taştığını görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere taştığını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada derelerin taştığını görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments