Rüyada derede taş görmek

Rüyada derede taş görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, parasının azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada derede taş gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada dere taştığını görmek sayılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada derenin taştığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulur.

Rüyada dereye taş atmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derelerin taştığını görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşmış dere görmek hayallerin yarıda kalacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada taşlı dere görmek duaların boşa gideceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada dere taşı görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede taş görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments