Rüyada dere taşı görmek

Rüyada dere taşı görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere taşı gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada taşlı dereden geçmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada dere içinde taş görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada dere taşı görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere taştığını görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada taşmış dere görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin taştığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada derelerin taştığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye taş atmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments