Rüyada derede kilim yıkamak

Rüyada derede kilim yıkamak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Rüyada derede kilim yıkamak kötü işlere girmeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına inanılır.

Rüyada halı kilim yıkamak gelirinin de garanti altında olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilim yıkamak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilim yıkadığını görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kilim yıkamak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada halı veya kilim görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim satmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işarettir.

Rüyada antika kilim görmek malının artmasına, bereketlenmesine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments