Rüyada kilim satmak

Rüyada kilim satmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, insan sevindireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilim satmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Rüyada kilim satmak zenginlik sahibi olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim görmek rahatının yerine geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yün kilim görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski halı kilim görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işarettir.

Rüyada uzun kilim görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilim silkelemek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, güzel günler için çalışılacağına delalet eder.

Rüyada dokuma kilim görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada duvarda kilim görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments