Rüyada dere kenarında yatmak

Rüyada dere kenarında yatmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yatmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada dere kenarında yatmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada dere kenarından yürümek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında gezmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada dere kenarında mezar görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dere kenarı görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek mesleğindeki başarısının artacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments