Rüyada dere kenarında mezar görmek

Rüyada dere kenarında mezar görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarında mezar gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada dere kenarında mezar görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yürümek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dere kenarından yürümek malının da hiç olacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, haram mala işarettir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Rüyada dere kenarında uyumak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarından geçmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments