Rüyada dere kenarında olduğunu görmek

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, depresyona gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına inanılır.

Rüyada dere kenarında olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada dere kenarı görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarında yürümek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında yılan görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada dere kenarından yürümek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında oturmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dere kenarında ağaç görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments