Rüyada dere kenarında uyumak

Rüyada dere kenarında uyumak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çevre değiştireceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada dere kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada dere kenarında uyumak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında yatmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarında piknik yapmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında mezar görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak yorucu geçen bir döneme girileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada dere kenarında oturmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments