Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments