Rüyada kabeye gitmek ama görememek

Rüyada kabeye gitmek ama görememek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet eder.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye gidip görememek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görememek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments