Rüyada deprem görerek uyanmak

Rüyada deprem görerek uyanmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem görerek uyanmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.

Rüyada deprem görerek uyanmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına tabir olunur.

Rüyada kabus görerek uyanmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek çok büyük bir endişeye kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada önünü görememek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, malını ve canını riske edeceğine işarettir.

Rüyada insanın yüzünü görememek ekmeğin ve paranın da artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments