Rüyada insanın yüzünü görememek

Rüyada insanın yüzünü görememek kendi geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanın yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada insanın yüzünü görememek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine yorulur.

Rüyada insanların yüzünü görememek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü görememek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek mallarının ve parasının çoğalacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü görememek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments