Rüyada sevdiğin kişiyi görememek

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek kalp kırıklığına neden olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yoksul için zenginliğe, kucaklaşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, daha rahat bir nefes alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, böylece kendine güveneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kişinin yüzünü görememek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek artık rahat bir nefes alacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini görememek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments