Rüyada kabus görerek uyanmak

Rüyada kabus görerek uyanmak allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada kabus görerek uyanmak gördüyseniz:

  • Stresin doğru yönetilmesi gerekiyor.

Rüyada kabus görerek uyanmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kabusla uyanmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Rüyada her gece kabus görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık sık kabus görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada hep kabus görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabus görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı kabus görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem görerek uyanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments