Rüyada önünü görememek

Rüyada önünü görememek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, aksiliklerin aşılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada önünü görememek gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Rüyada önünü görememek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Rüyada deniz gören eve taşınmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Rüyada net görememek hayırlı işler yapacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü görememek kişinin şansının artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada geleceği görebilmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments