Rüyada mezar içinde namaz kılmak

Rüyada mezar içinde namaz kılmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mezarın içinde namaz kılmak anne baba ile ters düşüleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak çabalarının boşa çıkacağına, maddi olarak zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üzerinde namaz kılmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada mezarda namaz kılmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında namaz kılmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta namaz kılmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esat ünal

Ruyam da mezarın icinde ve dısarıda karın üzerinde namaz kılıyordum şimdikten teşekkürler.