Rüyada evin içinde mezar görmek

Rüyada evin içinde mezar görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde mezar gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Rüyada evin içinde mezar görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde mezar kazmak kişinin malını kaybedebileceğine, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada evinin içinde mezar görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalettir.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada mezarın içinde uyumak allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada mezar içinde su görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments