Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek para sıkıntısı çekeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işarettir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments