Rüyada hafif kar yağdığını görmek

Rüyada hafif kar yağdığını görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada hafif kar yağdığını gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada hafif kar yağdığını görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çoluk çocuğa karışacağına işarettir.

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada hafif deprem görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işaret eder.

Rüyada mezara kar yağdığını görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments