Rüyada denize batıp çıkmak

Rüyada denize batıp çıkmak başarıya giden yollarını açacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aydınlanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, günlerini bunun için harcayacağına, zorluklarını aşacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada denize batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Rüyada denize batıp çıkmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet eder.

Rüyada denizde batıp çıkmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa batıp çıkmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada batıp çıkmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çamura batıp çıkmak satışların düşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek aldığı borçların katbekat artacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments