Rüyada bataklığa batıp çıkmak

Rüyada bataklığa batıp çıkmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bataklığa girip çıkmak işiyle nam salacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bataklıkta kaybolmak rızık elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklık görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya yorulur.

Rüyada bataklıkta yılan görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada bataklığa düşmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek iyi halin geleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bataklığa battığını görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments