Rüyada caddeden karşıya geçmek

Rüyada caddeden karşıya geçmek zor durumların sona ereceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, anne baba duası alınacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada caddeden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada caddeden karşıya geçmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada cadde geçmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet eder.

Rüyada caddeden geçmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada geniş cadde görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada caddede koşmak maddi olanakların artacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada kalabalık cadde görmek içinin ferahlayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulur.

Rüyada cadde görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada caddede yürümek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments