Rüyada denizde yüzmek boğulmak

Rüyada denizde yüzmek boğulmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı öneriler bazı konuların mükemmelleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun içinde yüzmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada boklu suda yüzmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, patlama noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin denizde boğulduğunu görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulan birini görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments