Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, karısının çok mutlu olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek çalışmalarının beğenileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını boğulurken görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet eder.

Rüyada kızının bokunu görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments