Rüyada denizde boğulan birini görmek

Rüyada denizde boğulan birini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan birini gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek sinirlerinin yıpranacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek işlerin bozulacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece denizde boğulmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin denizde boğulduğunu görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan birini görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulanı görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments