Rüyada denizde tavşan görmek

Rüyada denizde tavşan görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde tavşan gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada denizde tavşan görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada tavşan kulağı görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan avlamak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tavşan görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan kakası görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments