Rüyada tavşan kakası görmek

Rüyada tavşan kakası görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada tavşan kakası gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada tavşan kakası görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Rüyada pişmiş tavşan görmek büyük paralar kazanılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan tavşan görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan dışkısı görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan gözü görmek verilen sözlerin tutulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada tavşanı dövmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına inanılır.

Rüyada erkek tavşan görmek insanlar tarafından tanınacağına, adını herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada tavşan olmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, huzurlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments