Rüyada anahtarı elinde tutmak

Rüyada anahtarı elinde tutmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok büyük zararlar edeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Rüyada anahtarı elinde tutmak çok büyük atılımlar yapılacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada elinde anahtar tutmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar tutmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde anahtar görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada anahtarı elinde görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde araba anahtarı görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin elinde anahtar görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments