Rüyada anahtar tutmak

Rüyada anahtar tutmak zorlukların yaşanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada anahtar tutmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada elinde anahtar tutmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anahtarı elinde tutmak stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada anahtar tutmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarla dolap açmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz anahtar görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada birinden anahtarlık almak borçlarınızın canınızı sıkacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada anahtarlık görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta anahtar görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments