Rüyada başkasının elinde anahtar görmek

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kafasının rahatlayacağına, yokluk içine düşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde anahtar gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin elinde anahtar görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada anahtar eline almak şansının ve bahtının açık olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada anahtarı eline almak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline anahtar almak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, başarılarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde araba anahtarı görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde anahtar görmek gönlünün ferahlayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Rüyada ölünün elinde anahtar görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kircicegi

Rüyada bilmediğim bir evde ben eşim ve kaynım ve bir kadın var kadın Kendi patronu na işyeri anahtarı veriyor ama o patron bana ve aileme çok deyerli bir hefiye veriyor hediye bir örtüye benziyor ben birşeye benzete medim ama başkası eyer satarsan ben alırım bu çok değerli dedi sonrada ben eşime biz hiç yanlız kalmıyor uz dedim sonrada uyandim

Kircicegi

Çok teşekkür ederim sağlıklı mutlu bir yaşam dileği ile iyi günler

esraurcun@yahoo.com.tr

Rüyamda kocamın bir evde güyabizimmiş eski kadin komsumuzla konustugunu göruyorum ,evden çikyor,arkasi donuk gidiyor bende bakiyorum siyah montunun ensesinden anahtarliga asik anahtarlar goruyorum ama kocam farkinda degil yüruyor birde mavi ceketi varmış ayrica icinde onu goruyorum