Rüyada silahla oynamak

Rüyada silahla oynamak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada silahla oynamak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Rüyada silahlı oyun oynamak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada silahla oynamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla oynamak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle top oynamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada halay oyun oynamak gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada mahallede futbol oynamak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide top oynamak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ankara havası oynamak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments