Rüyada deniz ve kaya görmek

Rüyada deniz ve kaya görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, maddi anlamda feraha ermeye, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada deniz ve kaya gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada deniz ve kayalık görmek asosyal bir insan haline geleceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize kaya atmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada kayalık denizde yüzmek kendisi için mal mülk alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kaya görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizin içinde kaya görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize atlamak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments