Rüyada deniz kenarında kaya görmek

Rüyada deniz kenarında kaya görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kaya gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada deniz kenarında kayalık görmek onların mutlu haberlerini alacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında kaya görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kayalardan denize atlamak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde kaya görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıktan denize düşmek ruhuna hayrat yapılacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada deniz ve kayalık görmek çok kötü hissedileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments