Rüyada kayalıklardan denize düşmek

Rüyada kayalıklardan denize düşmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalettir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kayalıklardan düşmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kayadan düşmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıktan düşmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada kayalardan düşmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denizde kaya görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kayalıklar görmek layık olduklarına sahip olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments