Rüyada demir merdiven almak

Rüyada demir merdiven almak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir merdiven almak gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada demirden merdiven görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada demir merdiven taşımak gerçek dostluklarına odaklanacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulur.

Rüyada demir merdiven görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada demir merdiven çıkmak sahip olacağı malın faazlalığına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah demir merdiven görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir merdivene tırmanmak şerefe ve izzete, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Rüyada demir merdivenden inmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, mutlulukların yarım kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments