Rüyada demir leğen görmek

Rüyada demir leğen görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada demir leğen gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Rüyada demir leğen görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevinç ve sürura delalettir.

Rüyada leğende su görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur leğeni görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Rüyada leğen içinde balık görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada kirli leğen görmek haksızlık yapmayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada leğende ayak yıkamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Rüyada bir leğen hamur görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada bakır leğen görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments