Rüyada leğende su görmek

Rüyada leğende su görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leğende su gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada leğenle su dökmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada leğen içinde su görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada leğenin içinde su görmek güzel günlerin yaşanacağına, işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada su dolu leğen görmek sevdiklerine kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada leğen dolusu su görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet eder.

Rüyada leğende su görmek emeklerin boş yere harcanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Rüyada leğendeki suyu dökmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments