Rüyada keçi gütmek

Rüyada keçi gütmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalettir.

Rüyada keçi gütmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada keçi gütmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküz gütmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada inek sürüsü gütmek maddi açıdan dibe vurulacağına, geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu gütmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret eder.

Rüyada koyun gütmek çok büyük hayır duası alınacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada koyun kuzu gütmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek gütmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan gütmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments